Tue toimintaa

Kannatusjäsenyys

VRG Pelastuskoirat ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin. Kannatusjäsenyydellä tuet yhdistyksemme toimintaa ja edesautat pelastuskoirakoiden kouluttautumista viranomaisten avuksi kadonneiden etsintään. Kannatusjäseneksi voi tulla yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa.

Kannatusjäsen on tervetullut yhdistyksen kokouksiin, joskaan äänioikeutta kannatusjäsenellä ei ole. Lisäksi kannatusjäsenille tarjotaan, kuten muillekin jäsenille, sähköinen jäsenkirje kaksi kertaa vuodessa sekä kangasmerkki ja tarrat yhdistyksen logolla.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu vuodelle 2022 on 30 €.

Kannatusjäseneksi voi liittyä täyttämällä kannatusjäsenhakemuksen
Maksutiedot lähetetään valinnan mukaan sähköpostilla tai kirjeitse.


Kannatusjäsenet (joiden nimet saa julkaista)
Teemu Sairanen
Sari Virtanen 

Lämmin kiitos kannatuksestanne! 

Lahjoitukset

Yhdistys voi vastaanottaa lahjoituksia yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä. Tätä varten järjestämme tarpeen mukaan pienkeräyksen, joista ilmoitamme erikseen sosiaalisessa mediassa ja kotisivujen Uutiset -osiossa. Ilmoituksen yhteydessä kerrotaan myös voimassa olevan rahankeräysluvan numero, keräystili ja käytettävä viite, sekä keräyksen tuoton käyttökohde.

TueTiimiä.fi -verkkokauppa

Voit tukea meitä myös tilaamalla jotakin kivaa itselle tai lahjaksi. Verkkokaupassa on yli 500 tuotetta yli 70 kotimaiselta yritykseltä. Tuotteita löytyy laidasta laitaan - myös sähköisiä lahjakortteja on saatavilla!

Tuotteet saat itsellesi nopeasti 1–3 päivässä suoraan varastosta. 
Yli 70 € ostokset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Tehdessäsi tilauksen näet sentilleen, paljonko saamme tukea ostoksestasi!

Koska tuotevalikoima koostuu vastuullisten suomalaisyritysten tuotteista,
jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä.

Suuret kiitokset jo etukäteen tuestasi!

Siirry tästä ostoksille: https://tuetiimia.fi/tiimi/pr1288/

Tue toimintaa tarjoamalla harjoitusalue

Pelastuskoiratoiminnan harjoittelua varten yhdistys tarvitsee harjoitusalueita. Ilman maanomistajan lupaa emme saa käyttää alueita. Onko sinulla tai yrityksellä mahdollisuus tarjota yhdistyksellemme harjoitusalueita käyttöön? Harjoitustoimintaan sopivat kaikenlaiset alueet, niin pienet kuin suuret, sisätiloissa ja ulkona, metsät ja rakennukset. Tarvitsemme harjoitusalueita sekä säännölliseen käyttöön, että kertaluonteisia harjoituksia varten.

Toimintaamme tukemalla mahdollistat viranomaisille suunnatun avun kadonneiden etsinnässä.

Ota yhteyttä: vrg (at) vrgpelastuskoirat.fi tai soita +358 40 960 8099