Tue toimintaa

Kannatusjäsenyys

VRG Pelastuskoirat ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin. Kannatusjäsenyydellä tuet yhdistyksemme toimintaa ja edesautat pelastuskoirakoiden kouluttautumista viranomaisten avuksi kadonneiden etsintään. Kannatusjäseneksi voi tulla yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka haluaa edistää yhdistyksen toimintaa.

Kannatusjäsen on tervetullut yhdistyksen kokouksiin, joskaan äänioikeutta kannatusjäsenellä ei ole.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu vuodelle 2024 on 30 €.

Kannatusjäseneksi voi liittyä täyttämällä kannatusjäsenhakemuksen
Maksutiedot lähetetään valinnan mukaan sähköpostilla tai kirjeitse.


Kannatusjäsenet (joiden nimet saa julkaista)
Teemu Sairanen
Sari Virtanen 

Lämmin kiitos kannatuksestanne! 

Lahjoitukset

Yhdistys voi vastaanottaa lahjoituksia yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä. Tätä varten järjestämme tarpeen mukaan pienkeräyksen, joista ilmoitamme erikseen sosiaalisessa mediassa ja kotisivujen Uutiset -osiossa. Ilmoituksen yhteydessä kerrotaan myös voimassa olevan rahankeräysluvan numero, keräystili ja käytettävä viite, sekä keräyksen tuoton käyttökohde.

Tue toimintaa tarjoamalla harjoitusalue

Pelastuskoiratoiminnan harjoittelua varten yhdistys tarvitsee harjoitusalueita. Ilman maanomistajan lupaa emme saa käyttää alueita. Onko sinulla tai yrityksellä mahdollisuus tarjota yhdistyksellemme harjoitusalueita käyttöön? Harjoitustoimintaan sopivat kaikenlaiset alueet, niin pienet kuin suuret, sisätiloissa ja ulkona, metsät ja rakennukset. Tarvitsemme harjoitusalueita sekä säännölliseen käyttöön, että kertaluonteisia harjoituksia varten.

Toimintaamme tukemalla mahdollistat viranomaisille suunnatun avun kadonneiden etsinnässä.

Ota yhteyttä: vrg (at) vrgpelastuskoirat.fi