Hallitus 2022
Rahastonhoitaja, jäsensihteeri, Nina Åkerfelt
Tiedottaja, koulutusvastaava, Linnea Skogberg
Jäsen, Juuli Raatikainen

VRG Pelastuskoirat ry:n hallitus koostuu kuudesta VRG:n jäsenestä. Hallituksen kokoonpano sisältää sekä uusia harrastajia, että konkareita. Jaamme vastuualueet, jotta kenenkään ei tarvitse yksin kantaa liian suurta taakkaa yhdistyksen hoitamisesta.

Hallituksen yhteystiedot:
puheenjohtaja (at) vrgpelastuskoirat.fi
jasensihteeri (at) pelastuskoirat.fi
kokeet (at) vrgpelastuskoirat.fi

Yhdistyksen yhteystiedot:
VRG Pelastuskoirat ry
Y-tunnus: 3257551-1
Postiosoite: Västankvarnintie 390 A, 10230 Inkoo As
Sähköpostiosoite: vrg (at) vrgpelastuskoirat.fi

Jäsenyys

VRG pelastuskoirat ry:n toimintaan pääsee tutustumiskurssin kautta. Tutustumiskursseja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin, mikäli ryhmissä on tilaa. Tutustumiskurssin jälkeen voi hakea yhdistyksen jäsenyyttä ja ryhmäpaikkaa. Hallitus hyväksyy kaikki jäsenhakemukset.

Jäsenmaksut vuonna 2022:

• varsinainen jäsen 20 euroa

• treenimaksu 15 euroa/kausi (kausi 1: tammi-kesäkuu, kausi 2: heinä-joulukuu)

• kannatusjäsen 30 euroa

Yhdistyksen historia

VRG Pelastuskoirat ry on perustettu joulukuussa 2021. Yhdistys eriytyi Länsi-Uudenmaan koirayhdistyksestä, jonka pelastuskoirajaosto VRG oli. VRG nimi tulee aikaisemman emoyhdistyksen ruotsinkielisestä nimestä: Västnyländska hundföreningens räddningshunds grupp, eli suomeksi Länsi-Uudenmaan koirayhdistyksen pelastuskoiraryhmä. Eriytyessään omaksi yhdistykseksi saimme pitää VRG-nimen, jonka takia olemme tänäpäivänä VRG Pelastuskoirat ry.